Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til poopITboyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Singel49Profilbildet til SiljeProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til HazeProfilbildet til Ramp78Profilbildet til LizzyProfilbildet til Osl38
Profilbildet til MannValdresProfilbildet til røyskattaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til KiwienProfilbildet til LenemorProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SvantepriProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ShineProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Masserer_deg

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje