Profilbildet til FinelineProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til .LisetvProfilbildet til pytagorasProfilbildet til leandroProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til silverProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Anne72Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Anettele
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til JustinProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til skurk3Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BergenoProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til johnrunProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Modesty56

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje