Profilbildet til SiljeProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Solros72Profilbildet til NjordProfilbildet til LathamsProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til HazeProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til engenanjaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til johnrunProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Leticia
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ingoladProfilbildet til chipProfilbildet til På_søkProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Natasha93Profilbildet til geddimannProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ani5Profilbildet til AyakachanProfilbildet til solaProfilbildet til ChivasProfilbildet til Plu2Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til pitt76

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje