Profilbildet til maritaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til englevingerProfilbildet til SigvegalProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til gameroslProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ak00nProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MatteStProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til LululuuProfilbildet til blaithin
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til MrVoldProfilbildet til sanjaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til bad666boyProfilbildet til oslokosProfilbildet til ElinesProfilbildet til fintparProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til stor pungProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til vanosm52Profilbildet til par_30Profilbildet til Trheim1977

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje