Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til ChivasProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til komigje69Profilbildet til MikeProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til zethProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til 2KosProfilbildet til SvetikProfilbildet til Hilde79Profilbildet til MrVoldProfilbildet til HommeProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til HexaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til JosepProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Osl38Profilbildet til HommeProfilbildet til UerfarenProfilbildet til kennethProfilbildet til MaykieProfilbildet til PhenrikProfilbildet til BiTrineProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MatteStProfilbildet til LissaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til kinkybente49-fetish-sub

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje