Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til nina1992Profilbildet til jeanettekProfilbildet til SpindelProfilbildet til ExosProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til IngunnProfilbildet til Floppa1Profilbildet til OlavsenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MissProfilbildet til pytagorasProfilbildet til siwtheresee
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til xantippeProfilbildet til par_30Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til NylongummiProfilbildet til runAProfilbildet til sweettortureProfilbildet til InsomniaProfilbildet til burndocProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til foresterProfilbildet til SiljeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Reidar

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje