Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til SoffiProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til yanaProfilbildet til tjenerenProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til BistvgProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SiljeProfilbildet til MedusaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til kjelli77Profilbildet til RixnProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Haze
Profilbildet til førdeparetProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til harepusenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til nada000Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til bby123Profilbildet til SkårnesProfilbildet til BottomProfilbildet til LenemorProfilbildet til HazeProfilbildet til Kongen

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje