Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Torill1979Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til 59modellProfilbildet til Nic94Profilbildet til KosMusProfilbildet til VictorProfilbildet til dp72Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til JærguttenProfilbildet til angelica96Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til gutten
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ChivasProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til parivestProfilbildet til ElyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til SussProfilbildet til HazeProfilbildet til AlexsProfilbildet til brollProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til GhroltProfilbildet til Bjornch

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje