Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til julieProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til JupiterProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til bby123Profilbildet til SoffiProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til MizzyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til love one anotherProfilbildet til På_søk
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til hotnoProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til JupiterProfilbildet til CindyCDProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til EscobarProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Tobben28

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje