Profilbildet til Hemne72Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til NordJente90Profilbildet til nord88Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til akane21Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Crazy92Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til KatherineProfilbildet til SKubrickProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til afrikarProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man
Profilbildet til @nn@Profilbildet til babybooProfilbildet til KimmernProfilbildet til **WanjaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til AlesioProfilbildet til xdresserProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til golfbearProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til BottomProfilbildet til eddi1000Profilbildet til stavangerjente-82

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje