Profilbildet til Klar 79Profilbildet til vårkåtProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SigvegalProfilbildet til SvetikProfilbildet til shinY_Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til blaithinProfilbildet til LeticiaProfilbildet til carogirlProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Nic94Profilbildet til KospieProfilbildet til Badboy
Profilbildet til JustinProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BergenoProfilbildet til akane21Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Klara31Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Matiine123Profilbildet til jente2011Profilbildet til XjanneProfilbildet til jan50Profilbildet til El DiabloProfilbildet til ElinesProfilbildet til Adrian23år

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje