Profilbildet til BullseyeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til kastrdProfilbildet til Anne72Profilbildet til Roger84Profilbildet til InnlandetProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til NannaProfilbildet til mark04Profilbildet til ElinesProfilbildet til LenemorProfilbildet til Tabbe
Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Alexander44Profilbildet til jan50Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til andy1988Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Joey77Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til jadaellerneida

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje