Profilbildet til davidandreProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til snirlenProfilbildet til Merethe21Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til HazeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til bad666boyProfilbildet til L_KProfilbildet til SussProfilbildet til ToremannProfilbildet til nord88Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til pytagorasProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til jente2011
Profilbildet til På_søkProfilbildet til kjelli77Profilbildet til OdinProfilbildet til blaithinProfilbildet til NeonProfilbildet til CdrypaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til BiparProfilbildet til HexaProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til RomeoProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til SKubrickProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Ganjalf21

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje