Profilbildet til latex66Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til m52aProfilbildet til stor pungProfilbildet til IngegardProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til LangbeinProfilbildet til nord88Profilbildet til Sublime81Profilbildet til pitt76Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til spruksProfilbildet til Handyman31Profilbildet til ShineProfilbildet til kmfantProfilbildet til @nn@Profilbildet til jens41Profilbildet til jarlemannProfilbildet til TheReaderProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til SiljeProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til lekentpar28

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje