Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til eddi1000Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til shado33Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til RubberkingProfilbildet til shinY_Profilbildet til ellenProfilbildet til BjornchProfilbildet til RixnProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ShineProfilbildet til jenandProfilbildet til Angel84Profilbildet til line tv
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til GogT1971Profilbildet til førdeparetProfilbildet til LenemorProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Osl38Profilbildet til veilchenProfilbildet til LatexleahProfilbildet til KjellarProfilbildet til LookmeProfilbildet til Floppa1Profilbildet til PrettyBoyFloyd

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje