Profilbildet til j18elverumProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Huldra89Profilbildet til C.lop14Profilbildet til HexaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Helene89Profilbildet til lovebbwProfilbildet til KarinagayProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til RosjerProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til pia1975Profilbildet til GiggSProfilbildet til Staale
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til pompelProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til LåtteProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til fadedProfilbildet til RememBr83Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til urokraakeProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Bergen1987

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje