Profilbildet til sjømannProfilbildet til ballderProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til AjscreamProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Thea92Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til CulprateProfilbildet til Bluw
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til MelekProfilbildet til yanaProfilbildet til KaisaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til No StringsProfilbildet til DorcasProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SKubrickProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ExodiaProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Masserer_deg

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje