Profilbildet til Floppa1Profilbildet til CleoProfilbildet til pia1975Profilbildet til XL KukkProfilbildet til stor pungProfilbildet til GhroltProfilbildet til DjeimiProfilbildet til claireProfilbildet til ToremannProfilbildet til KatherineProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til JimBodenProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til ingoladProfilbildet til Biparoppland
Profilbildet til nina1992Profilbildet til ReidarProfilbildet til Kate WProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til NyssaProfilbildet til NjordProfilbildet til spruksProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ZaxProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Thea92Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Elvira

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje