Profilbildet til LizzyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til charlotee23Profilbildet til DrulProfilbildet til Lica89Profilbildet til BBW28Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til shivaProfilbildet til sabriinaProfilbildet til apeeassProfilbildet til burndocProfilbildet til Caleron86Profilbildet til yanaProfilbildet til veilchen
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til KvastenProfilbildet til sølProfilbildet til Trh1980Profilbildet til line tvProfilbildet til ManimalProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til LookmeProfilbildet til IngegardProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til musclebottomoslo

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje