Profilbildet til CleoProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MaykieProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til AlekProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til CdrypaProfilbildet til shaftyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til mindwtoProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til silver
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Hulder1Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til pierceddickProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Fin g30Profilbildet til kastrdProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til orro75Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MissMProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til pitt76

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje