Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til JosepProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Hilde79Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til jannis25Profilbildet til NyssaProfilbildet til losamantesProfilbildet til Linda_25Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Lica89

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje