Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til xdresserProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Cd28Profilbildet til cat68Profilbildet til karlaaProfilbildet til xantippeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til par_30Profilbildet til NightdiverProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til Nic94Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til ShjalomProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LenemorProfilbildet til TommybProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MM77Profilbildet til ReidarProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til latino123Profilbildet til BluwProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Pussi

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 40 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 40 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje