Profilbildet til poopITboyProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Trh1980Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Dotto81Profilbildet til SnæxProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til GiggSProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BotanicalProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til sjøkjeks
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til KaisaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til IrenProfilbildet til NallexyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til pierceddickProfilbildet til TingTongProfilbildet til Mass Sage

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje