Profilbildet til trannyboyProfilbildet til orphansProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til 2KosProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til angelica96Profilbildet til HebroProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ingoladProfilbildet til SwededarterProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til apeeassProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til uzi69Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til IrenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til No StringsProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til englevingerProfilbildet til EspenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til mr_sterhk

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje