Profilbildet til sisunorProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til englevingerProfilbildet til talkmanProfilbildet til freaky2Profilbildet til PSYllonProfilbildet til zethProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til BadboyProfilbildet til Something enters the room
Profilbildet til colargolProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ani5Profilbildet til Helene89Profilbildet til coolchic101Profilbildet til lekenergodProfilbildet til MariusProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Slave g23Profilbildet til nattroseProfilbildet til TheMissProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til trond`enProfilbildet til trisvikProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til MrTwoface

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 27 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 27 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje