Profilbildet til Handyman40Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til LåtteProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til apeeassProfilbildet til frekkis71Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ninatvProfilbildet til babybooProfilbildet til mann oslProfilbildet til line tvProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til hawe35Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til mizzy
Profilbildet til hawe35Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til shado33Profilbildet til BergenoProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til afrikarProfilbildet til joniProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til GhroltProfilbildet til binittedal31Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til shivaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Spindel

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje