Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Mandal37Profilbildet til dia***Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Trh1980Profilbildet til TheMissProfilbildet til wille455Profilbildet til SportoguyProfilbildet til karlaaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til GoldenProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til sjømannProfilbildet til testomanProfilbildet til RantazticProfilbildet til fadedProfilbildet til TabbeProfilbildet til Anne72Profilbildet til InsomniaProfilbildet til buskerudProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SiljeProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til CrossOda

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje