Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MandrakeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til TingTongProfilbildet til AvalonProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til parivestProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Joey77
Profilbildet til ZaxProfilbildet til badboy1986Profilbildet til orro75Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DrYvilProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til sølProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til vanosm52Profilbildet til bait69Profilbildet til AlekProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til frodes_tr.heim

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 54 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 54 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje