Profilbildet til ZaxProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til No StringsProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til line tvProfilbildet til chipProfilbildet til TheRose49Profilbildet til XjanneProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ElyProfilbildet til XenaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ak00nProfilbildet til RJProfilbildet til Kinky m Sortland
Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Tine cdProfilbildet til andy1988Profilbildet til TorolavProfilbildet til BottomProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til trisvikProfilbildet til Mossing34Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til leandroProfilbildet til davidandreProfilbildet til IrenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til godheksa

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Freddyfe

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje