Profilbildet til RomeoProfilbildet til davidandreProfilbildet til InnlandetProfilbildet til bwillyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til virtuveProfilbildet til akane21Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til SkårnesProfilbildet til NylongummiProfilbildet til På_søkProfilbildet til .tvliseProfilbildet til HazeProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til ak00nProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NordJente90Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til AsveigProfilbildet til oslokosProfilbildet til LatexmannProfilbildet til jarlemannProfilbildet til StrazoProfilbildet til JiJiProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til zailoProfilbildet til Neon

Freddyfe

@freddyfe
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freddyfe:Disse profilene har Freddyfe besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Freddyfe

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje