Profilbildet til ElleseusProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til wille455Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til windel999Profilbildet til SjtProfilbildet til CalaDorProfilbildet til AnetteleProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til LissaProfilbildet til BabyWProfilbildet til AndyrjProfilbildet til SussProfilbildet til spruksProfilbildet til lekenbie36
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til zailoProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Tara84Profilbildet til MidasProfilbildet til par_30Profilbildet til solaProfilbildet til NannaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til nada000Profilbildet til toro60Profilbildet til dp72Profilbildet til vigdis 48

fr,stadmann40

@fredrikstadmann40
aktiv 3 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt fr,stadmann40:Disse profilene har fr,stadmann40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje