Profilbildet til latino123Profilbildet til fridafridaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til DodraugenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ArousalProfilbildet til Donatello21Profilbildet til blaithinProfilbildet til sølProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Tony21Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til gummihelge
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til xdresserProfilbildet til uzi69Profilbildet til MikeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Hemne72Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til burndocProfilbildet til temptationProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til talkmanProfilbildet til Grom87

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje