Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til latino123Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til BiparProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Mandal37Profilbildet til CalaDorProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SimProfilbildet til Leto78Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KjellarProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til vårkåtProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til StianProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til LatexmannProfilbildet til slaviProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til SakoProfilbildet til CharlesProfilbildet til ArielProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til BjoernProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til OppeiNord

freezin

@freezin
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt freezin:Disse profilene har freezin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje