Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til freaky2Profilbildet til tinaProfilbildet til JupiterProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til TheRose49Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Dotto81Profilbildet til PSYllonProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til englevingerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til GhroltProfilbildet til Kas=)Profilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til sanjaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til maler.nProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til lovebbwProfilbildet til SupermannProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til DorransProfilbildet til mrtoreProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Cato1977

freezin

@freezin
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt freezin:Disse profilene har freezin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje