Profilbildet til Sublime81Profilbildet til mrtoreProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til MeeowProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Hilde79Profilbildet til StavangerProfilbildet til ingoladProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til SpindelProfilbildet til beitoProfilbildet til RJProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv
Profilbildet til just myselfProfilbildet til XjanneProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Difference___Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til KvinnenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til sluggernProfilbildet til bakerProfilbildet til KiwienProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til knny88Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til OsloKnut

freezin

@freezin
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt freezin:Disse profilene har freezin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje