Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til wille455Profilbildet til Androx0Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til YouwishProfilbildet til ErogenProfilbildet til KiwienProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til TheMissProfilbildet til freezinProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Helene89Profilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til KatherineProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til andy1988Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til RosjerProfilbildet til CharlesProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Just4youProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til nelg90Profilbildet til dp72

frekkis71

@frekkis71
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt frekkis71:Disse profilene har frekkis71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje