Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Ready4funProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Hemne72Profilbildet til No StringsProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til shaftyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til kmfantProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Nightdiver
Profilbildet til BistvgProfilbildet til Just4youProfilbildet til Geirern92Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Angel84Profilbildet til BluwProfilbildet til JimBodenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til toro60Profilbildet til JosepProfilbildet til NallexyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Isabella10

frekkis71

@frekkis71
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt frekkis71:Disse profilene har frekkis71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje