Profilbildet til DavinciProfilbildet til Reisende40Profilbildet til RJProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til staalmannenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til NeonProfilbildet til TordenspydProfilbildet til LilliMyProfilbildet til freaky2Profilbildet til YouwishProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til silverProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til sola50
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til ToyenProfilbildet til kennedy85Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til bwillyProfilbildet til SuzProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til hank95Profilbildet til lauraloveProfilbildet til sanjaProfilbildet til angelica96Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Joachim*

frekkis71

@frekkis71
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt frekkis71:Disse profilene har frekkis71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje