Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til nada000Profilbildet til Fin g30Profilbildet til NinnaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til plusSProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SherylProfilbildet til leandroProfilbildet til BecksProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Skeva91Profilbildet til CalaDorProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til shado33Profilbildet til bergenm30Profilbildet til losamantesProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til PSYllonProfilbildet til babybooProfilbildet til Slave g23Profilbildet til MILFogDILF

frekkis71

@frekkis71
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt frekkis71:Disse profilene har frekkis71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje