Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til fridafridaProfilbildet til RosjerProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Tony21Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til HebroProfilbildet til ManimalProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til L_KProfilbildet til parivestProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til OralProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til jente2011
Profilbildet til maler.nProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Floppa1Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SiljeProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SvetikProfilbildet til CalaDorProfilbildet til angelica96Profilbildet til VigdisProfilbildet til geddimannProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til claire

frekkis71

@frekkis71
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt frekkis71:Disse profilene har frekkis71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje