Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Tony21Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til joniProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til TearyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til tinaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til StrazoProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Ramp78Profilbildet til snirlen
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ChivasProfilbildet til northkickProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til mrtoreProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MandrakeProfilbildet til LeticiaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SherylProfilbildet til ole322

frekkis71

@frekkis71
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt frekkis71:Disse profilene har frekkis71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje