Profilbildet til xdresserProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Flekka18Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til TigerProfilbildet til HazeProfilbildet til mizzyProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Oslo27Profilbildet til BotanicalProfilbildet til nord88Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til lalaparProfilbildet til Cato1977
Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til shaftyProfilbildet til ExosProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ZizouProfilbildet til binittedal31Profilbildet til AlesioProfilbildet til InnlandetProfilbildet til testomanProfilbildet til nafaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til KvastenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LarsnProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Insomnia

frekkis71

@frekkis71
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt frekkis71:Disse profilene har frekkis71 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje