Profilbildet til MehtevasProfilbildet til LeneaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til IronheartProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til lalaparProfilbildet til Sonny55Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til jan50Profilbildet til stor pungProfilbildet til badboy1986Profilbildet til No StringsProfilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til JustinProfilbildet til XenaProfilbildet til talkmanProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til brollProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til slaviProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BjoernProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Fotballgutten

Freshness

@freshness
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freshness:Disse profilene har Freshness besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje