Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ExodiaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til kaiasoProfilbildet til RixnProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til førdeparetProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NåProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Androx0Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til Anne72Profilbildet til LåtteProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Siba44Profilbildet til jannis25Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til mark04Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til stuve92Profilbildet til jenandProfilbildet til par_30

Freshness

@freshness
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freshness:Disse profilene har Freshness besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje