Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Hemne72Profilbildet til blaithinProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Matiine123Profilbildet til OdinProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til ChrisCProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Handyman40Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KiwienProfilbildet til Tara84Profilbildet til Leto78Profilbildet til mann osl
Profilbildet til Joey77Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til miss76Profilbildet til ShjalomProfilbildet til krsflortProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til silverProfilbildet til KosMusProfilbildet til MarwinProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til VictorProfilbildet til AvalonProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Mehtevas

Freshness

@freshness
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Freshness:Disse profilene har Freshness besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje