Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til SadominatorProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til bergen89Profilbildet til MM77Profilbildet til Fin g30Profilbildet til bby123Profilbildet til KaisaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Flekka18Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til snirlenProfilbildet til Toralf_89
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til KaisaProfilbildet til TingTongProfilbildet til Roger84Profilbildet til 33Profilbildet til Julie00Profilbildet til KongenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til CdrypaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til windel999Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Cato1977Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Hot&horny

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje