Profilbildet til dp72Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til El DiabloProfilbildet til DionysusProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til losamantesProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til SpindelProfilbildet til pia1975Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Mass SageProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til colargolProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til KvinnenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til trisvikProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til AjscreamProfilbildet til m33sandnes
  • 3 år, 8 måneder siden

    Fresia4

    Fresia4 ble et registrert medlem 3 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje