Profilbildet til VildeeeProfilbildet til BjoernProfilbildet til harepusenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til RantazticProfilbildet til angelica96Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til zethProfilbildet til shinY_Profilbildet til buskerudProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til GogT1971Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Reina21Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til hgsd1Profilbildet til BluwProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til fridafridaProfilbildet til AndiiProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til par3427Profilbildet til forester
  • 3 år, 8 måneder siden

    Fresia4

    Fresia4 endret profilbildet sitt 3 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje