Profilbildet til beitoProfilbildet til julieProfilbildet til Lill17Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til TingTongProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Isabella10Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til 2KosProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til plusSProfilbildet til sportfuckProfilbildet til brunnbever
Profilbildet til jenandProfilbildet til ManimalProfilbildet til harepusenProfilbildet til pia1975Profilbildet til MartinosloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til AndroidProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til par_30Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ElyProfilbildet til westpar76Profilbildet til jarlemannProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Stuker\'n
  • 3 år, 3 måneder siden

    Fresia4

    Fresia4 skrev en oppdatering 3 år, 3 måneder siden

    Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje