Profilbildet til agderProfilbildet til søker sexProfilbildet til regntøymannProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til northkickProfilbildet til nafaProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ZizouProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til SamehadaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til superteddProfilbildet til chipProfilbildet til nattroseProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til knny88
Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Isabella10Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til ToyenProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SwededarterProfilbildet til TigerProfilbildet til apeeassProfilbildet til DonGrisProfilbildet til InnlandetProfilbildet til ManimalProfilbildet til -bg-xxx-
  • 3 år, 1 måned siden

    Fresia4

    Fresia4 skrev en oppdatering 3 år, 1 måned siden

    Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje