Profilbildet til ZeroProfilbildet til Plu2Profilbildet til ZaxProfilbildet til TommybProfilbildet til Julie00Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til latino123Profilbildet til mr_sterhk
Profilbildet til xantippeProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til mizzyProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til AmpriProfilbildet til MeeowProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Crazy92Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til jannis25Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til MaykieProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til akane21

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje