Profilbildet til jente2011Profilbildet til dewill77Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til latexthingProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til JustinProfilbildet til love one anotherProfilbildet til LadyStarProfilbildet til KimmernProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Lenaa23
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Handyman40Profilbildet til IngegardProfilbildet til dp72Profilbildet til LadysmanProfilbildet til SylvesterProfilbildet til NowheremanProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til SuzProfilbildet til Floppa1Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til jannis25Profilbildet til BullseyeProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Katherine

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje