Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til stian93Profilbildet til andy1988Profilbildet til JosepProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Angel4uProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til @nn@
Profilbildet til MelekProfilbildet til babybooProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til RJProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til zethProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til windel999Profilbildet til Osl38Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til apeeassProfilbildet til angelica96

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje