Profilbildet til RixnProfilbildet til Erik1337Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til HazeProfilbildet til BittenProfilbildet til julieProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til colargolProfilbildet til NeonProfilbildet til DionysusProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til hotnoProfilbildet til SakoProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til KiwienProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til shivaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til julieProfilbildet til cat68Profilbildet til @nn@Profilbildet til SvantepriProfilbildet til førdeparetProfilbildet til StaaleProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Ajscream

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje