Profilbildet til zethProfilbildet til carogirlProfilbildet til SupermannProfilbildet til engenanjaProfilbildet til jan50Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til MannValdresProfilbildet til ElyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Just4youProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Sonny55Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Oslo 44
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til UerfarenProfilbildet til trond`enProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til **WanjaProfilbildet til stian93Profilbildet til fadedProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til RonnProfilbildet til AndyrjProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til EvensProfilbildet til Thomasass

Fresia4

@fresia4
aktiv 3 år siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje