Profilbildet til RantazticProfilbildet til shaftyProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til TengilProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til CulprateProfilbildet til -MissV-Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til ninatvProfilbildet til DonGrisProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til MelekProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til MeeowProfilbildet til kastrdProfilbildet til AlexsProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til komigje69Profilbildet til KongenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sexworker202Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Streetgirls

Fresia4

@fresia4
aktiv 3 år siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje