Profilbildet til MehtevasProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Lica89Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til KosMusProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til KatherineProfilbildet til BjoernProfilbildet til freaky2Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til johnrunProfilbildet til toro60
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til lekenergodProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til NowheremanProfilbildet til halloisProfilbildet til geddimannProfilbildet til GiggSProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til cat68Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til uzi69Profilbildet til sluttyboy4u

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje