Profilbildet til tinaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til LarsnProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ShineProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MrVoldProfilbildet til IronheartProfilbildet til sølProfilbildet til PlatinumProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til LangbeinProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til LadysmanProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BottomProfilbildet til Alexander44Profilbildet til colargolProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ZaxProfilbildet til AnetteleProfilbildet til AinaCdProfilbildet til plusSProfilbildet til RonnProfilbildet til Asveig

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:

Favorittemner

Denne brukeren har ingen favorittemner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje