Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til englevingerProfilbildet til SvetikProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Reina21Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til SarlimeProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Bjornch
Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Floppa1Profilbildet til lovebbwProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til windel999Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til TommybProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til JustinProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Dotto81Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til ChivasProfilbildet til El Diablo

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 42 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 42 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje