Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til xtrProfilbildet til SuzProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Skeva91Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Androx0Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ErogenProfilbildet til MidasProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Hulder1Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til SherylProfilbildet til MelekProfilbildet til regntøymannProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til milana36Profilbildet til SimProfilbildet til HommeProfilbildet til VigdisProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til mann31vesterålen

Fresia4

@fresia4
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Deilige nye dager som kommer strømmende inn … Glis Vis
Disse profilene har besøkt Fresia4:Disse profilene har Fresia4 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Fresia4

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

Bestemme og nyte

Hva jeg hater mest

De som lyver

Fritekst

Blid jente som liker og nyte livet å bestemme hvor mye nærhet som er best,,

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje