Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til bunnyProfilbildet til NordlandProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til bby123Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MarwinProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til KineticMan75
Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til RomeoProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til slaviProfilbildet til Klar 79Profilbildet til NeonProfilbildet til ak00nProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til pia1975Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Handyman31Profilbildet til marita

fridafrida

@fridafrida
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje