Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SamehadaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til gameroslProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til jarlemannProfilbildet til qwerty19Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til KjellarProfilbildet til MehtevasProfilbildet til CdrypaProfilbildet til naughtyboy23
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til beitoProfilbildet til AzathothProfilbildet til BottomProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Oslo27Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BillProfilbildet til blaithinProfilbildet til Natasha93Profilbildet til jens41Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Andyrj

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje