Profilbildet til komigje69Profilbildet til northkickProfilbildet til ole322Profilbildet til poffenProfilbildet til superteddProfilbildet til lauraloveProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til StaaleProfilbildet til mrroyalProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til charlotee23Profilbildet til SvantepriProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Shine
Profilbildet til Siba44Profilbildet til sluggernProfilbildet til MizzyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MariusProfilbildet til par_30Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til CulprateProfilbildet til AzathothProfilbildet til MolliProfilbildet til CharlesProfilbildet til NinnaProfilbildet til plusSProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til godheksa

fridafrida

@fridafrida
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje