Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til DrYvilProfilbildet til BistvgProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til MidasProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til JærguttenProfilbildet til spruksProfilbildet til Andersen89Profilbildet til HebroProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til NataProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SkårnesProfilbildet til nina1992Profilbildet til KennethR88Profilbildet til JosepProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Siba44Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MeeowProfilbildet til DorransProfilbildet til sportfuckProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Ely

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje