Profilbildet til krsflortProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til RogermadsProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Tobben28Profilbildet til MikeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sisunorProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til kennedy85Profilbildet til pitt76Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til zethProfilbildet til BjornchProfilbildet til Alek
Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til yanaProfilbildet til pitt76Profilbildet til MidasProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til MortenBProfilbildet til bergen89Profilbildet til Matiine123Profilbildet til HazeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til sola50Profilbildet til BiTrineProfilbildet til søker sex

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje