Profilbildet til xdresserProfilbildet til ZizouProfilbildet til binittedal31Profilbildet til shaftyProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Trappani89Profilbildet til VigdisProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til lovebbwProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Angel4uProfilbildet til LululuuProfilbildet til Haakon92Profilbildet til pvclove
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til fadedProfilbildet til TordenspydProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til AskimMannProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Trappani89Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Nå

fridafrida

@fridafrida
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje