Profilbildet til RubberkingProfilbildet til pytagorasProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Helene89Profilbildet til ani5Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til silverProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til LamatryneProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til losamantesProfilbildet til kennethProfilbildet til lalapar
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til NannaProfilbildet til colargolProfilbildet til testomanProfilbildet til qwerty19Profilbildet til PlatinumProfilbildet til NordJente90Profilbildet til DrYvilProfilbildet til HardRockProfilbildet til PussiProfilbildet til StianProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Slave g23Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Terje44Oslo

fridafrida

@fridafrida
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje