Profilbildet til DragongirlProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MolliProfilbildet til veilchenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til westpar76Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til testomanProfilbildet til CharlesProfilbildet til smoker;)Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til BadboyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til RJ
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til ingoladProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til coolchic101Profilbildet til guttenProfilbildet til par_30Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BrumProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til _Nordre Land_

fridafrida

@fridafrida
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje