Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til staalmannenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til solaProfilbildet til naitsProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SwededarterProfilbildet til GoldenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til fadedProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til vårkåt
Profilbildet til Reina21Profilbildet til Lica89Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til xdresserProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til ChrisCProfilbildet til synnyProfilbildet til ZaxProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til naitsProfilbildet til Søkerdominantkvinne

fridafrida

@fridafrida
aktiv 5 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje