Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til JaNuSProfilbildet til LokerProfilbildet til SamehadaProfilbildet til latino123Profilbildet til kastrdProfilbildet til ninatvProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ingoladProfilbildet til dewill77Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til KWGProfilbildet til Huldra89
Profilbildet til RonnProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til stuve92Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til KongenProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til sabriinaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje