Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til MartinosloProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til JustinProfilbildet til Kas=)Profilbildet til ThomasassProfilbildet til AzathothProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til BiTrineProfilbildet til FinelineProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til XL KukkProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til BabyWProfilbildet til snirlenProfilbildet til BottomProfilbildet til buskerudProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til JavhaxProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til maler.nProfilbildet til westpar76Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ElviraProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Sonny55Profilbildet til lalapar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje