Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til LenemorProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til yanaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Lez 40Profilbildet til EvensProfilbildet til ani5Profilbildet til Nic94Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til veilchenProfilbildet til BluwProfilbildet til KongenProfilbildet til jannis25Profilbildet til AnneTV Hedmark
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Lars80Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til røyskattaProfilbildet til bby123Profilbildet til Tony21Profilbildet til NåProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til pompelProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje