Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til someboyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til C.lop14Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til RonnProfilbildet til ElleseusProfilbildet til gameroslProfilbildet til ElinesProfilbildet til kennedy85Profilbildet til apeeassProfilbildet til MizzyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til TengilProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til dp72
Profilbildet til XL KukkProfilbildet til nord88Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til LærerenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til lalaparProfilbildet til superteddProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til YouwishProfilbildet til ChrisCProfilbildet til MellaKristin

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje