Profilbildet til afrikarProfilbildet til poopITboyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til AvalonProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til AlesioProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til InsomniaProfilbildet til AndiiProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til angelica96
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til DavinciProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Hilde79Profilbildet til EvensProfilbildet til ingoladProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til bergen89Profilbildet til Sonny55Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til uzi69

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje