Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til YouwishProfilbildet til mrtoreProfilbildet til orphansProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til CulprateProfilbildet til Stine1986Profilbildet til RememBr83Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til kaiasoProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MedusaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til j18elverum
Profilbildet til DragongirlProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til dewill77Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Siba44Profilbildet til maritaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til AlesioProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til StrazoProfilbildet til andy1988Profilbildet til Sonny55Profilbildet til .tvliseProfilbildet til JaNuSProfilbildet til stian93

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje