Profilbildet til LatexmannProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Passivg19Profilbildet til fadedProfilbildet til LatexleahProfilbildet til HardRockProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Geirern92Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til nelg90Profilbildet til Bipar
Profilbildet til hank95Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til JosepProfilbildet til ThomasassProfilbildet til skurk3Profilbildet til shivaProfilbildet til SakoProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til NataProfilbildet til LululuuProfilbildet til poopITboyProfilbildet til OdinProfilbildet til No StringsProfilbildet til ChrisCProfilbildet til kinkysub slut

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje