Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Handyman40Profilbildet til kmfantProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til apeeassProfilbildet til AnMy99Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til BillProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Reina21Profilbildet til Trinetussa
Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til orphansProfilbildet til henrkjarProfilbildet til HexaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til RogermadsProfilbildet til @nn@Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til RememBr83Profilbildet til OdinProfilbildet til NataProfilbildet til jarlen,østfold

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje