Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til BottomProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til faithProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Anne72Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Niko9Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til PhenrikProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til veilchenProfilbildet til Reina21Profilbildet til lauraloveProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ellenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til 2KosProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til xdresserProfilbildet til latexthingProfilbildet til julieProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til BergenBiSugerDeg

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje