Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til pia1975Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til AnetteleProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Lars80Profilbildet til temptationProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ellenProfilbildet til sisunorProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Haze
Profilbildet til BistvgProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til kennedy85Profilbildet til plusSProfilbildet til YongProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til GiggSProfilbildet til ShjalomProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til snirlenProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Mehtevas

fridafrida

@fridafrida
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje