Profilbildet til Androx0Profilbildet til Sonny55Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til DodraugenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ExosProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til xdresserProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Helene89Profilbildet til ole322Profilbildet til vigdis 48
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til BittenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Kate WProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AsveigProfilbildet til JosepProfilbildet til Geirern92Profilbildet til StaaleProfilbildet til pitt76Profilbildet til TingTongProfilbildet til latino123Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til kmfant

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje