Profilbildet til LatexleahProfilbildet til veilchenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til TommybProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LilliMyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til xantippeProfilbildet til På_søkProfilbildet til JM28Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til KaisaProfilbildet til xdresser
Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til henrkjarProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til sisunorProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til zailoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SuzProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Transe_for_hersker

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 42 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 42 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje