Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Handyman40Profilbildet til XL KukkProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til RixnProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Julie00Profilbildet til Andersen89Profilbildet til TheMissProfilbildet til Isabella10Profilbildet til søker sexProfilbildet til JontassProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til cat68Profilbildet til Valeria
Profilbildet til ReidarProfilbildet til trisvikProfilbildet til SvetikProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til line tvProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til HardRockProfilbildet til NannaProfilbildet til apeeassProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Leather-hunk

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 sekunder siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 sekunder siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje