Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til NinnaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Klara31Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til veilchenProfilbildet til maler.nProfilbildet til kajabiProfilbildet til ArielProfilbildet til guttenProfilbildet til Nanna
Profilbildet til KogKProfilbildet til wille455Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til sjømannProfilbildet til andy1988Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Donatello21Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til latex66Profilbildet til bad666boyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BBW28Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til shado33

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

fridafrida

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje