Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til uzi69Profilbildet til knny88Profilbildet til ChrisCProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SussProfilbildet til SnæxProfilbildet til OlavsenProfilbildet til komigje69Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til KongenProfilbildet til vekten75Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til latexthing
Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til TigerProfilbildet til IronheartProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Tine cdProfilbildet til LookmeProfilbildet til LizzyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til AlexsProfilbildet til MM77Profilbildet til ZeroProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Passivg19Profilbildet til eddi1000

fridafrida

@fridafrida
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt fridafrida:Disse profilene har fridafrida besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

fridafrida

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje