Profilbildet til MissMProfilbildet til petrus1956Profilbildet til carmellaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til BotanicalProfilbildet til DrYvilProfilbildet til cat68Profilbildet til DragongirlProfilbildet til beitoProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til stor pungProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til JontassProfilbildet til Angel84Profilbildet til uzi69Profilbildet til Reisende40Profilbildet til CdrypaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til hawe35Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MolliProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til i love boysProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til sisunor

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje