Profilbildet til MoaProfilbildet til MidasProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til .LisetvProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DjeimiProfilbildet til carmellaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til nada000Profilbildet til TearyProfilbildet til geddimann
Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til DionysusProfilbildet til miss76Profilbildet til AndiiProfilbildet til orro75Profilbildet til ZeroProfilbildet til SussProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til stuve92Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til mrtoreProfilbildet til badbombadilly

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje