Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Hilde79Profilbildet til xdresserProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Siba44Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Kas=)Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til MariusProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til freaky2Profilbildet til i love boysProfilbildet til Kate WProfilbildet til sisunor
Profilbildet til foresterProfilbildet til Anne72Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til knutbrgProfilbildet til AsveigProfilbildet til 33Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til freaky2Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til HommeProfilbildet til burndocProfilbildet til LadyStar

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje