Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til DorcasProfilbildet til ShineProfilbildet til StavangerProfilbildet til Mossing34Profilbildet til StrazoProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til stor pungProfilbildet til maler.nProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ani5Profilbildet til latex66Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Lill17
Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til GiggSProfilbildet til Jan46Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til just myselfProfilbildet til Trh1980Profilbildet til ani5Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til AjscreamProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SylvesterProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til YouwishProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje