Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Dotto81Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til someboyProfilbildet til TingTongProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Escobar
Profilbildet til TabbeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til ErogenProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JustinProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til petzlProfilbildet til NeonProfilbildet til BabyWProfilbildet til TingTongProfilbildet til Lill17Profilbildet til KospieProfilbildet til kjelli77

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje