Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BullseyeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til par3427Profilbildet til swedmanProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til DjeimiProfilbildet til AndiiProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til englevingerProfilbildet til MeeowProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Difference___Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til toro60
Profilbildet til stor pungProfilbildet til JustinProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til XjanneProfilbildet til FinelineProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til shaftyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til swedmanProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Skeva91Profilbildet til pvcloveProfilbildet til ScorpionProfilbildet til candyqueen30

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje