Profilbildet til Plu2Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til AngelManProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til BottomProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Lill17Profilbildet til snirlenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til skurk3
Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til golfbearProfilbildet til InsomniaProfilbildet til BjoernProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til simonaProfilbildet til jens41Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SigvegalProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til AskimMann

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje