Profilbildet til dp72Profilbildet til miss76Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til NordlandProfilbildet til BistvgProfilbildet til badboy1986Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SadominatorProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til kmfantProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til FreshnessProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til jonas93Profilbildet til zethProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til vårkåtProfilbildet til superteddProfilbildet til slaviProfilbildet til ToyenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje