Profilbildet til HexaProfilbildet til ninatvProfilbildet til stuve92Profilbildet til AsveigProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til JavhaxProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Just4youProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ArielProfilbildet til sabriinaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til guttenProfilbildet til zethProfilbildet til OsloG21
Profilbildet til MoaProfilbildet til XenaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til ole322Profilbildet til silverProfilbildet til blaithinProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til sjømannProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NetzHarald

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje