Profilbildet til DavinciProfilbildet til BiTrineProfilbildet til ChrisCProfilbildet til AnetteleProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til jarlemann
Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Anne72Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til SjtProfilbildet til LokerProfilbildet til TigerProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MissMProfilbildet til XenaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til KWGProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Mass SageProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til CatherineVonZuiden

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje