Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til NyssaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MM77Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AskimMannProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til nada000Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til RJProfilbildet til Exos
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til blaithinProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til KWGProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til temptationProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til AlesioProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Lica89Profilbildet til Cd28Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Leather-hunk

FrkAurora

@frkaurora
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkAurora:Disse profilene har FrkAurora besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje