Profilbildet til BjoernProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MrVoldProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til dp72Profilbildet til AmpriProfilbildet til MeeowProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til LokerProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til bad666boyProfilbildet til SherylProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ExodiaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ErogenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til GiggSProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til leandroProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MartinosloProfilbildet til mann oslProfilbildet til Skorpionen

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje