Profilbildet til dewill77Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til BadboyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til binittedal31Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ZaxProfilbildet til BiparProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til carogirl
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ingoladProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Mossing34Profilbildet til HommeProfilbildet til sweettortureProfilbildet til BecksProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til KarinagayProfilbildet til bwillyProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til gameroslProfilbildet til Oslomann 38

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje