Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til PhenrikProfilbildet til naitsProfilbildet til DrYvilProfilbildet til miss76Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til bby123Profilbildet til lalaparProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Per SProfilbildet til RJProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til slavi
Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til PussiProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BittenProfilbildet til solaProfilbildet til snirlenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til DrYvilProfilbildet til superteddProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til sportfuck

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje