Profilbildet til PhenrikProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til MolliProfilbildet til BittenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Par på camProfilbildet til ReidarProfilbildet til Insomnia
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til DodraugenProfilbildet til regntøymannProfilbildet til AzathothProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Hilde79Profilbildet til lekenergodProfilbildet til LeticiaProfilbildet til ReidarProfilbildet til MikeProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ElviraProfilbildet til MiaBella
 • 6 måneder siden

  cruisefrøkna

  cruisefrøkna la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 6 måneder siden

  hei ny her å hvordan funke det her
  • MatsiOslo 6 måneder siden

   Hei du, jeg er også ny her

  • HandyHunk 5 måneder, 3 uker siden

   Heisann cruisefrøkna ,) Du så herlig ut.
   Jeg er også ny her. Virker som et greit sted for å slå av en prat og litt flørt. Hører gjerne fra deg… Jeg bor i Oslo, 43 år. Snakkes plutselig…..,håper jeg.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje