Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til LærerenProfilbildet til mann oslProfilbildet til KimmernProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til PSYllonProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til komigje69Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til carogirlProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til kmfantProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til L_KProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til buskerudProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til NinnaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til MolliProfilbildet til ChivasProfilbildet til brollProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til bunnyProfilbildet til ExosProfilbildet til akane21
 • 10 måneder siden

  cruisefrøkna

  cruisefrøkna la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 10 måneder siden

  hei ny her å hvordan funke det her
  • MatsiOslo 10 måneder siden

   Hei du, jeg er også ny her

  • HandyHunk 9 måneder, 3 uker siden

   Heisann cruisefrøkna ,) Du så herlig ut.
   Jeg er også ny her. Virker som et greit sted for å slå av en prat og litt flørt. Hører gjerne fra deg… Jeg bor i Oslo, 43 år. Snakkes plutselig…..,håper jeg.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje