Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til englevingerProfilbildet til MolliProfilbildet til LatexmannProfilbildet til troendern93Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til LeticiaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SoffiProfilbildet til ani5Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til sola50Profilbildet til Kiwien
Profilbildet til Ready4funProfilbildet til xdresserProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til sweden boyProfilbildet til SuzProfilbildet til bwillyProfilbildet til Grom87Profilbildet til TigerProfilbildet til monique tvProfilbildet til RockDudeProfilbildet til TuttaProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Nic94

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje