Profilbildet til Joey77Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ElviraProfilbildet til sverre89Profilbildet til nattroseProfilbildet til PSYllonProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til andy1988Profilbildet til SherylProfilbildet til MortenBProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til brollProfilbildet til SoffiProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Daniella40 med mann
Profilbildet til DrulProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Alexander44Profilbildet til gameroslProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til leandroProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til afrikarProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Olavsen

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje