Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SupermannProfilbildet til VildeeeProfilbildet til KarinagayProfilbildet til SammiProfilbildet til jarlemannProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til johnrunProfilbildet til pompelProfilbildet til EvensProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Linda_25Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til SherylProfilbildet til Mr.X
Profilbildet til EscobarProfilbildet til dp72Profilbildet til SupermannProfilbildet til JimBodenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til BiparProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til pia1975Profilbildet til julieProfilbildet til KennethR88Profilbildet til babybooProfilbildet til shaftyProfilbildet til latino123Profilbildet til pompel

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje