Profilbildet til Anne72Profilbildet til mizzyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til JærguttenProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til MusashiProfilbildet til SakoProfilbildet til Modesty56Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til ZizouProfilbildet til Kate WProfilbildet til Dotto81Profilbildet til hawe35Profilbildet til urokraake
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til ScorpionProfilbildet til SakoProfilbildet til KarinagayProfilbildet til JærguttenProfilbildet til OralProfilbildet til KjellarProfilbildet til eddi1000Profilbildet til slaviProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til BergenoProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til RosjerProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til troendern93

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje