Profilbildet til bby123Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til 2KosProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LangbeinProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til vanosm52Profilbildet til karlaaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til mann oslProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til XjanneProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til BBW28Profilbildet til qwerty19Profilbildet til .LisetvProfilbildet til AlexsProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til testomanProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til RuienProfilbildet til Mr.XProfilbildet til søker sexProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til eddi1000

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje