Profilbildet til LululuuProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til RantazticProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KaisaProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ole322Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SvetikProfilbildet til SpindelProfilbildet til Umbrella
Profilbildet til engenanjaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Androx0Profilbildet til DavinciProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til solaProfilbildet til shaftyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til AnMy99

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

cruisefrøkna

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Fritekst

åpen hjerta singel bi dame søker spenning å eventyr .reiser mye

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje