Profilbildet til latexthingProfilbildet til LamatryneProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til AjscreamProfilbildet til parivestProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til HommeProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til kennedy85Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til kajabi
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til johnrunProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ArielProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Kas=)Profilbildet til NyssaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ElviraProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til vekten75Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til nord88

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

cruisefrøkna

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Fritekst

åpen hjerta singel bi dame søker spenning å eventyr .reiser mye

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje