Profilbildet til hank95Profilbildet til Flekka18Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Anne72Profilbildet til GoldenProfilbildet til AinaCdProfilbildet til GogT1971Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til petzlProfilbildet til ellenProfilbildet til VigdisProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Justin
Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Joachim*Profilbildet til IrenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til sluggernProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til shivaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SarlimeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til YouwishProfilbildet til TengilProfilbildet til KatherineProfilbildet til Asveig

frkhagen92

@frkhagen92
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt frkhagen92:Disse profilene har frkhagen92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje