Profilbildet til SammiProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MatteStProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ZizouProfilbildet til LovestarProfilbildet til RockDudeProfilbildet til SupermannProfilbildet til LatexmannProfilbildet til vekten75Profilbildet til NallexyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LokerProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til SakoProfilbildet til Osl38
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Kas=)Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Trappani89Profilbildet til slaviProfilbildet til TheMissProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til KosMusProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til IronheartProfilbildet til yanaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ReidarProfilbildet til På_søkProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Ayakachan

frkhagen92

@frkhagen92
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt frkhagen92:Disse profilene har frkhagen92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje