Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til sverre89Profilbildet til shivaProfilbildet til fadedProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Helene89Profilbildet til OdinProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til M23_Nylon
Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til SammiProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Oslo27Profilbildet til monique tvProfilbildet til afrikarProfilbildet til ThomasassProfilbildet til YongProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til zethProfilbildet til OdinProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Teary

FrkHeidi

@frkheidi
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt FrkHeidi:Disse profilene har FrkHeidi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje