Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til CalaDorProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til SvetikProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til LenemorProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ElleseusProfilbildet til pitt76Profilbildet til GeiriProfilbildet til kennethProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til LenemorProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til SigvegalProfilbildet til jan50Profilbildet til Tyber30Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til uzi69Profilbildet til BullseyeProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Leto78Profilbildet til elghodeProfilbildet til Søt.gutt:)

FrkHeidi

@frkheidi
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt FrkHeidi:Disse profilene har FrkHeidi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje