Profilbildet til nattroseProfilbildet til BjoernProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til smoker;)Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til HexaProfilbildet til LokerProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ani5Profilbildet til englevingerProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til IrenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til akane21Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Difference___Profilbildet til angelica96Profilbildet til LilliMyProfilbildet til AzathothProfilbildet til beitoProfilbildet til veilchenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til afrikarProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Karinagay

FrkThea

@frkt
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkThea:Disse profilene har FrkThea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje