Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til HommeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MariusProfilbildet til LarsnProfilbildet til losamantesProfilbildet til claireProfilbildet til lauraloveProfilbildet til joniProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Julie00Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til frekkis71
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til losamantesProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til orro75Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til cat68Profilbildet til Modesty56Profilbildet til RogermadsProfilbildet til MariusProfilbildet til sverre89Profilbildet til shinY_Profilbildet til Staale

FrkThea

@frkt
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt FrkThea:Disse profilene har FrkThea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje