Profilbildet til m52aProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til LåtteProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til CleoProfilbildet til oslokosProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til foresterProfilbildet til LarsnProfilbildet til ZizouProfilbildet til tinaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til dia***{J51}
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til InnlandetProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til mindwto

FrkThea

@frkt
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkThea:Disse profilene har FrkThea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje