Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Caleron86Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til latino123Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Difference___Profilbildet til petzlProfilbildet til CulprateProfilbildet til RosjerProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til HexaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Mikkel82
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til ScorpionProfilbildet til KWGProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til pitt76Profilbildet til sluggernProfilbildet til IrenProfilbildet til DorcasProfilbildet til SuzProfilbildet til pia1975Profilbildet til ak00nProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til xantippeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Moonlight Shadow

FrkThea

@frkt
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrkThea:Disse profilene har FrkThea besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje