Profilbildet til sola50Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til LamatryneProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Singel49Profilbildet til OralProfilbildet til LåtteProfilbildet til Isabella10Profilbildet til mizzyProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til gutt1981Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til MidasProfilbildet til uzi69Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til LenemorProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til jannis25Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til 59modell

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje