Profilbildet til BrumProfilbildet til SamehadaProfilbildet til RonnProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til slaviProfilbildet til Tine cdProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Hemne72Profilbildet til dewill77Profilbildet til HebroProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til nattrose
Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Leto78Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Roger84Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Stine1986Profilbildet til sølProfilbildet til agderProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til MartinosloProfilbildet til shivaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til soulofkitchen

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 1 dag, 23 timer siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje