Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til jens41Profilbildet til joniProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til BotanicalProfilbildet til TigerProfilbildet til Stine1986Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til HexaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MatteStProfilbildet til mrtoreProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til El DiabloProfilbildet til ElinesProfilbildet til nada000Profilbildet til RosjerProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MizzyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til RantazticProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til burndoc

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje