Profilbildet til halloisProfilbildet til JavhaxProfilbildet til BittenProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til MortenBProfilbildet til ShineProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til SoffiProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til knutbrg
Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til ReidarProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til brollProfilbildet til kjelli77Profilbildet til SportoguyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SussProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til PussiProfilbildet til ExosProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til CalaDorProfilbildet til sørlandssønn

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje