Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til AngelManProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Mass SageProfilbildet til TearyProfilbildet til KvastenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til LadyStarProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til GeeFunk
Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til staalmannenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til BrumProfilbildet til SuzProfilbildet til karlaaProfilbildet til harepusenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til NordlandProfilbildet til MissMProfilbildet til MandrakeProfilbildet til GiggSProfilbildet til Pleasurekraft

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje