Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NightdiverProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til AndiiProfilbildet til JosepProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til xantippeProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til XjanneProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til guttenProfilbildet til modoulaminjammeh
Profilbildet til HazeProfilbildet til CalaDorProfilbildet til mrroyalProfilbildet til TabbeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til LeticiaProfilbildet til fadedProfilbildet til KosMusProfilbildet til maritaProfilbildet til maler.nProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til silverProfilbildet til NallexyProfilbildet til Kinkymaster

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje