Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Klar 79Profilbildet til .tvliseProfilbildet til BadboyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til norseman9Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MissProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LåtteProfilbildet til qwerty19Profilbildet til AndyrjProfilbildet til **Wanja
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BistvgProfilbildet til IngegardProfilbildet til SwededarterProfilbildet til RomeoProfilbildet til PussiProfilbildet til Fin g30Profilbildet til colargolProfilbildet til parivestProfilbildet til nina1992Profilbildet til ZaxProfilbildet til Reidar
  • 3 år, 1 måned siden

    hgsd1

    hgsd1 og Fresia4 har nå kontaktforbindelse 3 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje