Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til karlaaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Fin g30Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til nina1992Profilbildet til eddi1000Profilbildet til spruksProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til lalaparProfilbildet til Bill
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Mr.XProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SupermannProfilbildet til MartinosloProfilbildet til windel999Profilbildet til LilliMyProfilbildet til SammiProfilbildet til SvetikProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til CulprateProfilbildet til vesle 43Profilbildet til eddi1000Profilbildet til sjømann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje