Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til BjoernProfilbildet til lauraloveProfilbildet til skurk3Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til PussiProfilbildet til Donatello21Profilbildet til shinY_Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til HexaProfilbildet til nelg90Profilbildet til Lars80
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Roger84Profilbildet til kmfantProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til skurk3Profilbildet til LatexmannProfilbildet til fadedProfilbildet til MrVoldProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til YouwishProfilbildet til Medusa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje