Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til KristiansenProfilbildet til wille455Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til shaftyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til DetteErMeg
Profilbildet til veilchenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Trh1980Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Per SProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Reina21Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til BullseyeProfilbildet til sjømannProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Sonny55Profilbildet til VigdisProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til søl

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje