Profilbildet til lalaparProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Latex44Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til NettstedetProfilbildet til *Punky*Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til NeonProfilbildet til bergen89Profilbildet til BDSM-Vesterålen
Profilbildet til NallexyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MizzyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til apeeassProfilbildet til nelg90Profilbildet til sølProfilbildet til eddi1000Profilbildet til JontassProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til AndiiProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje