Profilbildet til GogT1971Profilbildet til fadedProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til jonas93Profilbildet til TabbeProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til L_KProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til StianProfilbildet til agderProfilbildet til orro75Profilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til xdresserProfilbildet til shado33Profilbildet til sluggernProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til AlesioProfilbildet til HommeProfilbildet til pvcloveProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til bait69Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Andersen89Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til soulofkitchen

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje