Profilbildet til På_søkProfilbildet til sisunorProfilbildet til Plu2Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Cd28Profilbildet til RememBr83Profilbildet til NåProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ChrisCProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til 2KosProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til PussiProfilbildet til StrazoProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SherylProfilbildet til harepusenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til synnyProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SakoProfilbildet til nina1992Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til nord88Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Latexfun

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje