Profilbildet til NeonProfilbildet til DjeimiProfilbildet til skurk3Profilbildet til SportoguyProfilbildet til Klara31Profilbildet til bbck osloProfilbildet til freaky2Profilbildet til naitsProfilbildet til sisunorProfilbildet til Lica89Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til freezinProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_
Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til AzathothProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til freezinProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Solros72Profilbildet til kmfantProfilbildet til Neon

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje