Profilbildet til SkårnesProfilbildet til OdinProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til pvcloveProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Par på camProfilbildet til Mystical34Profilbildet til bakerProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Thea92Profilbildet til Bipar
Profilbildet til MikeProfilbildet til bbck osloProfilbildet til sølProfilbildet til AzathothProfilbildet til VildeeeProfilbildet til vesle 43Profilbildet til .LisetvProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Tobben28Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Donatello21Profilbildet til xtrProfilbildet til CulprateProfilbildet til virtuveProfilbildet til elinkoskos

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 1 uke, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje