Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til LenemorProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TengilProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til StianProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til NordlandProfilbildet til sweettortureProfilbildet til lalaparProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til SussProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ShineProfilbildet til shivaProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til WhiteTiger

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje