Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til zailoProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Flekka18Profilbildet til FinelineProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til PSYllonProfilbildet til norseman9Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til temptationProfilbildet til hallois
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til halloisProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til colargolProfilbildet til shinY_Profilbildet til BBW28Profilbildet til julieProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til KimmernProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til maler.nProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Frøken_sensuell1964

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 6 dager, 9 timer siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje