Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til TempenProfilbildet til mizzyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til colargolProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ToyenProfilbildet til NeonProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til andy1988Profilbildet til Jan46Profilbildet til pia1975Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til SiljeProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til uzi69
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til CleoProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Reina21Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til maritaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Trh1980

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 1 uke, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje