Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Fresia4Profilbildet til KiwienProfilbildet til MizzyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til KiwienProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Mizzy

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje